Bästa apparna just nu

Idag äger nästan alla en smarttelefon. Något av det bästa med dem är att man själv kan anpassa innehållet efter ens egna behov. Det finns förstås också trender som kommer och går inom app-världen. Vilka appar det är som är extra heta just nu och som du kanske borde ladda ner till din telefon skall du få läsa om nu!

Redigering och produktivitet

Både iPhone och Android har färdiga program för bildredigering, men de är oftast väldigt enkla och saknar mer avancerade funktioner. De bästa apparna just nu för fotoredigering är Darkroom för iOS och VSCO för Android. De ger båda det lilla extra som gör att du kan fixa till dina bilder på ett näst intill professionellt sätt. Ett problem som säkert de flesta internetanvändare någon gång stött på är att man glömmer bort sina lösenord. Tack vare apparna 1password och Lastpass kan dina lösenord lagras på ett ställe så du inte behöver komma ihåg dem alla separat!

Musik och Podcaster

Shazam är en app som skjutit i popularitet på senaste tiden. Den passar perfekt de där gångerna när man går i en butik och hör en låt man tycker om, men inte vet vad den heter. Appen bandar in en del av sången och söker sedan genom en databas och berättar vilken låt det är. För podcasts har de flesta telefoner också ett inbyggt program, men är man en riktigt fan av podcasts bör man ha en bättre app än de som kommer med telefonen. För både iPhone och Android rekommenderas Pocket Casts, medan Overcast och Castro bara fungerar på iPhone.

Ladda ner de bästa apparna till din telefon

Användaren styr behovet

Det finns många appar som med jämna mellanrum hyllas på många olika håll. Så länge de är gratis är det enkelt att bara ladda ner dem och prova dem, men när de kostar är det bra att läsa på innan man köper en. Kom också ihåg att radera appar du inte använder längre för att frigöra utrymme i telefonen. Alla appar är inte för alla människor, spara bara de som du behöver!