Flytta appar mellan telefoner

Har du någon gång önskat att du bara kunde flytta en app från en telefon till en annan, utan att behöva ladda ner den på nytt? Det kan du! Beroende på vilket operativsystem du har på din telefon så är det faktiskt inte alls så svårt som man skulle kunna tro.

Flytta appar i iPhone

För dig som använder iPhone är det lättaste sättet att flytta appar mellan telefoner genom att använda iCloud och iTunes. I molnet sparas det du vill spara, som till exempel appar och dess innehåll. När du sedan skaffar en ny iPhone är det enkelt att hämta de appar du önskar genom Apples program.

Flytta appar i Samsung

Om du istället använder Samsung kan du enkelt använda Smart Switch USB connector när du vill flytta över något från din gamla till din nya mobil. Du kopplar lätt ihop mobilerna med hjälp av en USB-sladd och väljer sedan precis det som du vill föra över. På så vis flyttar du direkt över den appen du vill ha utan krångel.

Vad väntar du på?

Oavsett vilken mobil du använder idag så är de allra flesta smartphones betydligt lättare att handskas med än man tror. Många gånger gör man det svårare för sig än vad det behöver vara. Med en enkel sökning på nätet eller genom att läsa mobilens instruktionshäfte, kan du flytta appar, foton, kontakter och dokument mycket enkelt. Det är inte meningen att vi ska behöva börja om på ny kula bara för att vi köper ny mobil.