Billiga mobiler utan telefonabonnemang

Dagens mobiltelefoner är välutrustade och avancerade, något som också syns på prislappen. Det kan upplevas som svårt att hitta en billig mobiltelefon, speciellt om du söker en telefon utan tillhörande abonnemang. Misströsta inte, det finns alternativ även för den som inte vill låsa sig vid ett avtal i ett par år framåt.

Nya men billiga mobiler

När du söker billiga mobiler utan abonnemang behöver du först överväga vad du prioriterar. Är du villig att offra sådant som möjligheten att använda appar och internet? I sådana fall finns redan en hel del enklare och sprillans nya mobiler hos de flesta teknikbutiker. Dessa telefoner är oftast bara utrustade med basfunktionerna så som att kunna ringa och skicka sms. Det finns dock smarta mobiltelefoner till resonabla priser men du får då räkna med att mobilen inte är så snabb, har mycket begränsat utrymme och att dess kamera har få pixlar.

Begagnat kan vara bra

Eftersom nästan alla äger en mobiltelefon idag så har också marknaden för begagnade mobiler blommat ut ordentligt. På auktionssajter och köp-och-sälj-sidor kan du hitta mobiltelefoner från de flesta tillverkare och i flera olika modeller. Genom att köpa begagnat har du chansen att lägga vantarna på en hyfsat modern mobiltelefon med en helt ok kamera som kan hantera de flesta appar utan att det kostar dig skjortan.

Enklare mobiltelefoner är billiga även som nya

Vad prioriterar du?

När det kommer till att hitta en billig mobiltelefon utan abonnemang är det dina önskemål som talar om var du ska vända dig. Om du bara söker en enkel telefon för att ringa och skicka sms kan du med fördel kila in hos närmsta återförsäljare och hitta en telefon. Detsamma gäller om du söker en enklare variant av en smart mobiltelefon. Vill du däremot ha en telefon som exempelvis har en lite bättre kamera eller mer utrymme är det lämpligt att söka på andrahandsmarknaden.